Komentáře

1 Therése Therése | E-mail | Web | 15. března 2012 v 14:32 | Reagovat

Tak tohle mi děláš naschvál, já tu v práci sedím o čaji a mrkvičce a týrám se pohledem na tuhle mňamku:-)))

2 Pipi Pipi | Web | 15. března 2012 v 20:37 | Reagovat

[1]: Promiň... :-DDD

3 Lucie Lucie | 16. března 2012 v 7:54 | Reagovat

Kombinace malin, hořké čokolády a mandlí hmm, tak tohle vypadá hodně dobře :-)

4 Pipi Pipi | Web | 16. března 2012 v 14:19 | Reagovat

[3]: Díky Lucie!

5 Vilemína Vilemína | Web | 20. března 2012 v 17:30 | Reagovat

Znám pod názvem flammeri, dělám z normální krupice, ale může být z různých "zrnin".

To mandlové mléko jistě jáhly značně vylepší, luxusní nápad!

6 Pipi Pipi | Web | 21. března 2012 v 0:51 | Reagovat

[5]: Díky za doplnění, Vilemíno. A mandlové mléko vřele doporučuji jakkoli a kdykoli... :-)

7 Madla Madla | Web | 23. března 2012 v 11:11 | Reagovat

Jéžiš, to vypadá úchvatně! Mě osobně jáhly moc chutnaj n alsano i na sladko, ale zbytek rodiny mé chutě nesdílí. Tohle však vypadá tak perfektně, že by to mohlo projít!
Až se probojuju přes zbytek jablek, které už nutně volají po spotřebování, tenhle dokonalý jáhlový dezert určitě vyzkouším!

8 Pipi Pipi | Web | 23. března 2012 v 19:31 | Reagovat

[7]: A jsem Madlo moc zvědavá, jestli vám doma bude chutnat!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.