Komentáře

1 happy.lenulka happy.lenulka | E-mail | Web | 21. března 2012 v 7:58 | Reagovat

Ahoj, můžu tě pozvat na svůj nově vznikající blog o zdravém stravování? Budu ráda za nového čtenáře ;-)

Snad se ti u mě bude líbit a budeš se ke mě občas chodit inspirovat, tak jako já k tobě.

Lenka

2 Pipi Pipi | Web | 21. března 2012 v 8:28 | Reagovat

[1]: Ahoj Lenko, moc ráda se "zajdu" kouknout k tobě na blog! Jaká je přesně adresa? Ten odkaz na web tady v příspěvku mi bohužel nefunguje.

Pipi

3 Therése Therése | 21. března 2012 v 13:31 | Reagovat

Jaro je nej období!! Po šedé a nudné gastrozimě mám doma čerstvou bedýnku plnou  ovozelu a dneska bude pečená řepa v papíru:-) A btw, můj blog dneska slaví druhé narozeniny, takže i tobě Pipi moc děkuju za podporu (i všem, kteří klikli na odkaz a mrkli:-)) a posílám kus virtuálního dortu:-)

4 happy.lenulka happy.lenulka | E-mail | Web | 21. března 2012 v 13:41 | Reagovat

ahoj. odkaz je zdravejist.blogspot.com :-)

5 Madla Madla | Web | 24. března 2012 v 20:23 | Reagovat

Já se přiznám, že jsem ještě papriky přímo nad plamenem neopékala. Lákalo mě, když jsem viděla, s jakou lehkostí nad plamenem opéká v kuchyni papriky či rajčata třeba Jamie Oliver, ale bála jsem se právě toho začouzení kuchyně. takže díky za report :-)
každopdáně salátek s pečenými paprikami vypadá skvěle, jarně a svže, přesně tak, jak má být. Hned bych si dala!

6 Pipi Pipi | Web | 25. března 2012 v 15:00 | Reagovat

[5]: Ano, Jamiemu jde vaření jako po másle a postup od něj vždy vypadá tak jednoduše, ale papriky asi opravdu vyžadují spíše přímý plamen. Alespoň mě se to na pánvi příliš neosvědčilo, i když výsledek byl chuťově dobrý. Jestliže má slupka zčernat, mělo by to podle mě proběhnout co nejrychleji, aby se tolik nevytvořily karcinogenní látky...

7 Therése Therése | E-mail | Web | 25. března 2012 v 17:59 | Reagovat

A hlavně je dobrý si při opalování paprik nad plynem vzít nějaké kleštičky (vlastní zkušenost:-D)

8 f. f. | Web | 3. dubna 2012 v 15:55 | Reagovat

A já se zas přiznám, že mi Lidl v něčem nevadí. Teda jako jo, umírají kvůli němu stromy, staví na zelených loukách a tak, ale ty ve městě beru. Nabídka vysokoprocenních čokolád, mascarpone za německé ceny a nakonec i některé ty Pilos výrobky (převlečená Hollandie - aspoň jogurty bývaly, i když jen 3% a "nezralé v kelímku:)"), čerstvý smetanový sýr na cheesecake a arašídové máslo mě donutí se zastavit, když jdu kolem. Mám kolem sebe 3 Alberty, ve kterých dohromady není nic a hned bych jeden za Lidl vyměnila:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.