Komentáře

1 Therése Therése | E-mail | Web | 21. dubna 2012 v 13:49 | Reagovat

Vypadá to báječně, jen bych se ráda zeptala, nemám žádnou zkušenost s artyčoky - jak to chutná? Nahořkle, pikantně....

2 Pipi Pipi | Web | 21. dubna 2012 v 17:52 | Reagovat

[1]: To je docela těžká otázka, ta chuť je tak nevýrazná, že nevím, jak ji popsat. Řekla bych, že artyčoky chutnají lehce nakysle, ale je také možné, že to je tím lákem, ve kterém jsou naložené. Opravdu nevím, k čemu bych to připodobnila.

3 Madla Madla | Web | 24. dubna 2012 v 17:03 | Reagovat

Áááá, řepááá! Má pravačka stále beznadějně naráží na neporstupný monitor a mozek zblbý tou parádnickou fotkou jí v tom nedokáže zabránit. Červenou řepu zbožňuju, ricottu též, te´d jen sehnat u nás na malém městě konzervované artyčoky ...
Aby tě husa kopla, Pipi, dělat mi takové chutě :-)

4 Pipi Pipi | Web | 25. dubna 2012 v 12:01 | Reagovat

[3]: :-DD Díky Madlo!

5 Pavlína Pavlína | 26. dubna 2012 v 12:32 | Reagovat

Super - řepy prostě není nikdy dost :-P
P.

6 Michaela Michaela | E-mail | 18. května 2012 v 6:28 | Reagovat

ZDravim, Pipi, muzete se mi prosim ozvat na muj e-mail? Dekuji, Michaela

7 martin martin | 30. srpna 2014 v 21:20 | Reagovat

Dik za inspiraci, misto ricotty bylo mascarpone, moc dobre.

8 Pipi Pipi | E-mail | Web | 2. září 2014 v 20:36 | Reagovat

[7]: Díky za ohlas, Martine. Mascarpone miluju a vzhledem k jeho obsahu tuku nepochybuji, že pomazánka byla jedlá... :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.