Komentáře

1 coco-choc coco-choc | E-mail | Web | 28. října 2012 v 18:04 | Reagovat

Pipi, tento recept si pamatuji, resp. mám jej z časopisu vystřižený a poctivě uložený ve své krabici s recepty. Líbí se mi, že jsi recept pojala opět po "pipiovsku" a dala jiný - zdravější - rozměr. Jinak musím říct, že zbožňuju máslovo-tvarohové těsto. Více než často z něj připravuji závin dle receptu Jitky Rákosníkové (poctivě zdokumentováno na blogu ;-).

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 28. října 2012 v 22:10 | Reagovat

[1]: Já jsem tušila, že ti kápnu do noty, protože vím, že máš moc ráda tvarohové záležitosti... :-)

Děkuju za komentář!
Pipi

3 Madla Madla | Web | 29. října 2012 v 10:21 | Reagovat

Teda Pipi, ty jsi ale akční ďábel! Jak jsi vždycky říkala, že jsi líná vegetariánka, tak to už asi neplatí, že? (Teda to líná, vegetariánka doufám pořád platí :-)).
I já jsem chtěla prezidentské šátečky vyzkoušet, tak jsem ráda za ověřený a trošku zdravěji upgreadovaný recept :-)
Ty jsi prostě skvělá. Tečka!

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. října 2012 v 16:23 | Reagovat

Díky Madlo! Já jsem se spíš vycajchnovala ku sváteční příležitosti, už jsem to kula delší dobu, ale jinak vše zústává při starém, stále vegoška a stále líná... :-)

5 Blondie Blondie | E-mail | Web | 6. listopadu 2012 v 19:22 | Reagovat

Tak to bych vyzkoušela nejradši hned teď! U nás tvaroh jede :-) Co myslíš tvarohem v alobalu? To je ten tvrdý? Nebo ten na pečení?

6 Pipi Pipi | E-mail | Web | 6. listopadu 2012 v 22:03 | Reagovat

[5]: Mám na mysli měkký tvaroh, ale nikoliv ten balený ve vaničce (je více vodnatý), ale ten balený v alobalu ve tvaru kostky. Hodí se více na pečení protože není tak mokrý. Ale je to spíš doporučení, myslím, že se ti šátečky povedou i s tím vodnatějším typem. Tvrdý tvaroh, neboli na strouhání je něco jiného.

Raději to ještě připíšu do popisu surovin. Díky za komentář a doufám, že šátečky budou chutnat!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.