Komentáře

1 Kejm Kejm | Web | 16. prosince 2012 v 7:10 | Reagovat

nejen zimní!
vypadá nádherně a ještě líp určitě chutná - mňam!

2 Lucie Lucie | Web | 16. prosince 2012 v 8:00 | Reagovat

Tak já se hlásím do tvé skupiny hustých polívkářů :-D ne že bych byla líná, ale prostě nedala bych polívku a pak ještě hlavní chod, takže mám mnohem radši různé zeleninové krémy, které mi bohatě stačí k obědu či večeři.

3 Pipi Pipi | E-mail | Web | 16. prosince 2012 v 11:50 | Reagovat

[1]: Děkuju Kejm!

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 16. prosince 2012 v 11:54 | Reagovat

[2]: No jo, to mě nepřekvapuje, že jsme ve stejném družstvu, vždyť znám tvoje jídla! :-))

Děkuju za komentář, Lucie.

5 Blondie Blondie | Web | 16. prosince 2012 v 12:56 | Reagovat

Pridavam se k Vam! Taky miluju huste zeleninove polevky. Ale buhviproc je vubec neumim varit :D

6 Pipi Pipi | Web | 16. prosince 2012 v 15:54 | Reagovat

[5]: Hurá, další ovečka do našeho stáda! :-D

7 Madla Madla | Web | 17. prosince 2012 v 9:34 | Reagovat

Tak já se taky přidávám k hustopolívkařům :-) A ovesnýma vločkama zahušťuju polévky moc ráda, vždycky nejdřív na másle osmahnu cibulku, přidám vločky, osmahnu, přidám nakrájenou zeleninu, osmahnu a až pak přilévám vodu a koření a bylinky.
Zítra uvařím svou oblíbenou vločkovou s červenou čočkou.
Je zajímavé, že můj drahý, ačkoli jinak vločky nerad, v polévce jich sní spoustu a vůbec mu to nevadí :-)

8 Hanaka Hanaka | 17. prosince 2012 v 15:32 | Reagovat

U nás taky jedině buď polívka nebo hlavní jídlo. Polívky mám ráda řidší až husté, ta vaše by taky prošla, vypadá moc dobře a ještě v tak krásné polévkové míse! Ovesný vločky na zahuštění musím vyzkoušet, to je pro mě novinka. Nesnesu ale polívky krémové, vyšlehané, zkrátka potřebuju vidět jednotlivé součásti :-)

9 Therése Therése | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 7:28 | Reagovat

Tak já jsem jednoznačně hustopolívková:-) Krémy, husté polívky, to je moje - nicméně tahle by u mě neprošla z jednoho prostého důvodu - já k smrti nerada kapustičky:-))) Jinak co se týče dýňové, čočkové, fazolové, zelňačky, braaaaamboračky (moje nej nej, tak to klidně po litrech. S vločkami jsem nikdy nezahušťovala, ale může to být moc dobré, určitě vyzkouším!!

10 Pipi Pipi | Web | 18. prosince 2012 v 9:03 | Reagovat

[8]: Děkuju Hanako, jsem ráda, že se vám polévka líbí!

11 Pipi Pipi | Web | 18. prosince 2012 v 9:06 | Reagovat

[9]: No jistě, ty kontroverzní kapustičky... :-) Zcela chápu, někdo je opravdu nemá rád.

12 HaF HaF | Web | 22. prosince 2012 v 9:42 | Reagovat

U nás je to míchané - manžel má k polévkám hlášku, že má hlad, ne žízeň. Děti jako malé milovaly zeleninové polévky právě s vločkami, dnes preferují vývary s nudlemi a já sním polévku jakoukoli.
Každopádně ta Tvá vypadá skvěle.
Přeji klidné a pohodové svátky.

13 Pipi Pipi | Web | 23. prosince 2012 v 20:50 | Reagovat

[12]: Děkuju HaFe, i Tobě krásné Vánoce přeji!

14 Olinka Olinka | Web | 29. prosince 2012 v 9:34 | Reagovat

Tak já jsem totálně polívková a můžu úplně jakoukoli - krémovou, zeleninovou, vývar... Polívku nejím na talíře, ale na litry. A ne, že bych oběd bez polívky nesnesla, ale kdo se mi chce zavděčit, ten mi ji uvaří:-)
Zahušťování ovesnýma vločkama praktikuju po mamčině vzoru už nějaký rok, navíc je cpeme i do těsta na buchty, mňam. A minule jsem vařila vege polívku z lahůdkového tofu - ještě při vaření jsem si nadávala, že to bude hnusné (když tam není to maso!), ale zase tam byla mrkvička, spousta brambor a na zahuštění ty vločky... a byla VYNIKAJÍCÍ. Až jsem se divila:-)

15 Olinka Olinka | Web | 29. prosince 2012 v 9:35 | Reagovat

edit - vypadlo mi, že to měla být gulášová polívka, aby to mělo pointu:-)

16 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. prosince 2012 v 10:04 | Reagovat

[15]: Jo jo, gulášovka může být skvělá i bez masa! Ačkoliv masomilce to může trochu pobouřit... :-)

17 Ivana Ivana | E-mail | 26. února 2013 v 20:39 | Reagovat

Polévky zahuštěné vločkami dělám pravidelně a do velkého hrnce, aspon na dva tři dny, výborná snídaně, oběd ,ale i svačina. Prakticky dávám vločky do všeho. Ivana

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.