Komentáře

1 Lenka Lenka | E-mail | 28. srpna 2013 v 17:48 | Reagovat

Možná v podtitulu mohlo být také "Smrt paleo-jedlíkova" :) Kuchařka vypadá moc zajímavě a je skvělé, že se objeví i něco, co prezentuje potraviny typu jáhly či pohanka. Jsou výborné, variabilní a přesto se jich spousta lidí bojí...

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 28. srpna 2013 v 19:10 | Reagovat

[1]: Ano, noční "obilná" můra paleo-jedlíkova :-))

3 Markéta Markéta | E-mail | 28. srpna 2013 v 21:56 | Reagovat

Biolenka je výborná, strašně ráda si v kuchařce jen tak čtu a vždy najdu něco nového...Zajímavé recepty má i na webu, chystám se na dezerty vařené v páře.

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 28. srpna 2013 v 22:04 | Reagovat

[3]: Díky za komentář, Markéto. Jsem ráda, že máš z kuchařky stejný pocit, zvlášť když už ji nějakou dobu znáš!

5 Madla Madla | E-mail | Web | 28. srpna 2013 v 22:11 | Reagovat

Teda, tak tu si musím půjčit! Jinak makrobiotika je dosti radikální, alespoň pro konzervativního českého strávníka (já si nejen léto nedovedu představit bez buchty, knedlíků či kaše s ovocem).
Ale že je v těch výživových směrech pestrost, nad čím se ježí vlasy markobiotikům, to zase dělá radost paleo jedlíkům. A pak si má člověk vybrat...
Asi je nejlepší řídit se selským rozumem.

6 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. srpna 2013 v 0:38 | Reagovat

[5]: Ano, starý dobrý selský rozum... :-) Také se ho snažím aplikovat co nejčastěji!

Díky za komentář, Madlo!

7 Lucie Lucie | E-mail | Web | 30. srpna 2013 v 6:49 | Reagovat

Pipi, moc děkuji za celý seriál, už hledám knihovnu, kde bych si knížku půjčila :-) Začala jsem se zabývat překyselením organismu, takže tuto knihu jako když najdu :-) Ty recepty, co jsi zmínila, jsou hrozně lákavé.

8 Pipi Pipi | E-mail | Web | 30. srpna 2013 v 12:24 | Reagovat

[7]: Ahoj Lucko, ty jsi ale ranní ptáče! :-) Děkuju za komentář. Knihu si určitě vypůjči, máme v tomto směru podobný vkus, takže je mi jasné, že i tobě se kniha bude líbit! :-)

9 es es | Web | 1. září 2013 v 9:14 | Reagovat

Takovéhle knížky je fajn si přečíst, ale brát je trošku s rezervou. Já si myslím, že jíst by se mělo všechno, ale v rozumné míře

10 Panterka Panterka | E-mail | Web | 9. srpna 2016 v 19:21 | Reagovat

Nejhorší je pověra, že naše tělo ví, co potřebuje. Možná to platilo v předminulém století, ale s vývojem technologií už to dávno není pravda. Všechny možné chemikálie přidávané do potravin nám pěkně zamíchaly naše chuťové pohárka a my už prostě nevíme, co jíme!
I z toho důvodu přemýšlím o tom, že půjdu studovat technologii potravin (http://addh.cz/technologie-potravin/)... Už se mi z toho všeho totiž točí hlava! Chci vědět, co jím! ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.