Komentáře

1 Jana Jana | 5. března 2014 v 8:00 | Reagovat

Tak ta musí být výborná, takový nášup zeleniny to se mi líbí :)

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 5. března 2014 v 8:46 | Reagovat

[1]: Díky Jano :-)

3 Magdaléna Magdaléna | Web | 8. března 2014 v 20:52 | Reagovat

Zaujala mě informace o bílkovině v polévce... vařím skutečně málo takových, které to splňují - napadá mě snad jen zeleninová s červenou čočkou... :) Děkuji za tip a těším se na recenzi :)

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 10. března 2014 v 21:14 | Reagovat

[3]: Pokud je polévka jen jedním z chodů, tak může být jaká chce - klidně jen lehký zeleninový vývar, který nabudí žaludek na následující baštu.

Já osobně vařím polévku většinou jako hlavní jídlo a ta tím pádem musí být výživnější a bez té bílkoviny mě to na dlouho nezasytí. Od té doby, co si tuto věc hlídám, tak už po obědě nemívám dlouho hlad, maximálně chuť na něco sladkého, ale to je zas na jinou debatu :-)

5 kdyzvarichlap kdyzvarichlap | Web | 11. března 2014 v 17:31 | Reagovat

Tak pórek a celou papriku jsem do fazolovky nikdy nedával, inspirace hodná následování :)

6 Pipi Pipi | E-mail | Web | 11. března 2014 v 17:54 | Reagovat

[5]: Díky a snad bude chutnat! :-)

7 Madla Madla | E-mail | Web | 25. března 2014 v 11:03 | Reagovat

Tak pod to se podepisuju! Když máme bezmasé jídlo (což je kupodivu celkem často), tak se vždycky sanžím o podobnou luštěninovo-obilnou polévku. A už se strašně těším, až budou tuzemské papriky, abych tuhle dobrotu mohla taky uvařit.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.