Komentáře

1 Madla Madla | E-mail | Web | 29. března 2014 v 22:56 | Reagovat

Mňam, právě takové těstoviny zbožňuju! Jinak s bezlepkovými těstovinami je to celkem problém, chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet. Já mám velice dobré zkušenosti s kukuřičnými těstovinami značky Ensa, nerozvařují se tak moc jako jiné bezlepkové těstoviny a jsou chutnější i než klasické těstoviny (testováno na mých normálně se stravujících rodičích a manželovi).
A za mě bych klidně uvítala mnohem víc takovýchto rychlých receptů.

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 30. března 2014 v 0:23 | Reagovat

[1]: Díky za komentář, Madlo. Je fakt, že i mě překvapilo, jak jsou ty kukuřičné těstoviny dobré a chuťově podobné těm pšeničným.

3 Van Van | Web | 30. března 2014 v 20:32 | Reagovat

vypadá to chutně, jednoduše a docela rychle ;)

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 30. března 2014 v 22:22 | Reagovat

[3]: Díky, Van.

5 Nik Nik | E-mail | 30. března 2014 v 23:00 | Reagovat

A děvčata, nezkoušely jste některá místo špenátu mladé kopřivové listy? Občas se o tom někde dočtu, ale zatím jsem ve fázi odhodlávání se a váhání nad chuťovou stránkou..

6 Pipi Pipi | E-mail | Web | 31. března 2014 v 1:10 | Reagovat

[5]: Já osobně jsem to nikdy nezkoušela.

7 Monika Monika | 28. dubna 2014 v 19:31 | Reagovat

Výborné jsou grahamové těstoviny... Jinak kopřivové listy jsou také moc dobré, ale chuťově řekla bych zcela jiné než špenát. Méně výrazné..

8 Pipi Pipi | E-mail | Web | 28. dubna 2014 v 20:54 | Reagovat

[7]: Díky za tip, Moniko. Grahamové těstoviny dosud vůbec neznám, ale když je potkám, tak je vyzkouším.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.