Komentáře

1 Dájulda Dájulda | Web | 29. dubna 2014 v 10:53 | Reagovat

bezva nápad :)

2 Dagmar Janíková Dagmar Janíková | Web | 29. dubna 2014 v 11:37 | Reagovat

Taky jsme je loni doma dělali a též podle časopisu, jsou moc dobré, v létě osvěžující a hlavně bez výčitek svědomí:-)

3 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. dubna 2014 v 14:29 | Reagovat

[1]: Diky, souhlasim, nekdo mel bezvadny napad... :-)

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. dubna 2014 v 14:32 | Reagovat

[2]: Ano, je bezva, kdyz clovek muze mlsat bez vycitek... :-)

5 Magdaléna Magdaléna | Web | 29. dubna 2014 v 18:17 | Reagovat

Dělala jsem namazaný v arašídovém másle (podle Lucie) a je bomba. :) Viděla jsem návod i na ten tvůj, ale vždycky jsem se bála, že bude čokoláda stékat (po příšerné zkušenosti s poléváním cake pops). Ten trik se zmražením před mi ale přijde dokonalý. Až se oteplí, udělám banánovou party :) Díky :)

6 Madla Madla | E-mail | Web | 29. dubna 2014 v 20:43 | Reagovat

Tý jo, tak až děti pojí domácí jablečné nanuky, tak na tuhle dobrotu se musím vrhnout taky. Já sice banány nerada, ale mí banánožrouti budou jistě nadšeni. A díky moc za tip na obarvení oříšků, určitě ho co nevidět ozkouším!

7 Pipi Pipi | E-mail | Web | 30. dubna 2014 v 11:35 | Reagovat

[5]: Magdaléno, pokud budeš mít tu čokoládovou polevu dostatečně tekutou (což jde upravit přidáním tuku či sirupu) a budeš jí polévat ten zmrzlý banán, tak je to opravdu rychlovka téměř bez zapatlání. Tuhne to tak rychle, že obvykle mám co dělat, abych stihla banány posypat těmi oříšky... :-)

8 Pipi Pipi | E-mail | Web | 30. dubna 2014 v 11:40 | Reagovat

[6]: Díky, Madlo. Já myslím, že tohle je vážně nanuk jako stvořený pro děti - je to hravé i dobré, takže už jenom pro ta mláďata se to vyplatí vyrábět. Pořád přemýšlím, jestli by to fungovalo třeba s jahodami... Co myslíš? Obávám se akorát, že by byly po zmrznutí příliš tvrdé na kousání, ne?

9 Alizia Alizia | E-mail | Web | 30. dubna 2014 v 19:32 | Reagovat

To je super napad, to taky vyzkousim! :-)

10 Pipi Pipi | E-mail | Web | 30. dubna 2014 v 20:36 | Reagovat

[9]: Díky Alizio! :-)

11 Belásek Belásek | E-mail | 19. června 2014 v 16:48 | Reagovat

Eňo ňuňo, vďaka za tak výborný recept, to bude pochutnanie....)

12 Belásek Belásek | E-mail | 19. června 2014 v 16:51 | Reagovat

[11]: A posypem možno mojím obľubeným kokosom a vlašským orechom, tie mám tiež veľmi rád...)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.