Komentáře

1 Madla Madla | E-mail | Web | 12. dubna 2014 v 19:59 | Reagovat

Dělám velmi podobné jogurtové, takže můžu určitě doporučit. A rozhodně děkuju za tip na nákup tuzemských hrušek, určitě se po nich v našem Albertu porozhlédnu!

2 HaF HaF | Web | 15. dubna 2014 v 12:14 | Reagovat

Krásné mufínky, já dělám zbytku rodiny z klasické mouky, pro sebe samotnou to bezlepkové pečení poněkud flákám. Ale tento recept by to mohl napravit!!!
Jen nám teď odešla trouba do věčných lovišť a tak doufám, že tu novou stihnou dodat a zprovoznit do Velikonoc!

3 Pipi Pipi | E-mail | Web | 15. dubna 2014 v 22:07 | Reagovat

[2]: Díky HaFe, je škoda, že se zanedbáváš, protože některé bezlepkové recepty jsou až překvapivě snadné a mnohdy i chutnější, než klasické pšeničné. Nevím, zda ti budou zrovna tyto muffiny chutnat (jsou opravdu málo sladké!), ale recept je vážně bezproblémový a můžeš jej upravit dle své chuti a sezónního ovoce.

4 Markéta Markéta | 27. dubna 2014 v 8:56 | Reagovat

Pěkný recept, určitě ho zkusím,můj tříleťák muffiny často vyžaduje, je to hlavně kvůli barevným košíčkům a aby mohl se mnou kuchtit...

5 Pipi Pipi | E-mail | Web | 27. dubna 2014 v 15:22 | Reagovat

[4]: Díky Markéto, recept je opravdu snadný, tak doufám, že vám bude doma chutnat. Jen si ohlídejte tu sladivost, na kterou jsem v článku upozorňovala.

Ačkoliv nejsem nadšená z toho, jak cizí recepty vytlačují ty naše české, tradiční, tak i já oceňuji u muffinů nejen jejich snadnou přípravu, ale i tu praktickou stránku věci - jak jsou ihned připravené hezky do ruky a nejen děti se tolik nezapatlají... :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.