Komentáře

1 Sororessa Sororessa | E-mail | Web | 18. června 2014 v 10:06 | Reagovat

Tak to je úžasné. Od domácí majonézy mě vždy odrazovala syrová vajíčka, tak teď je tento "problém" vyřešený. Díky! :-)

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 18. června 2014 v 18:23 | Reagovat

[1]: Díky, jsem na tom stejně se syrovými žloutky. Tento recept je úžasný právě v tom, že ta hlavní devíza majónézy (živočišný tuk ze žloutků, díky kterému je to vlastně tak dobré) zůstane, ale v té zdravotně bezproblémové variantě.

Nicméně je zase pravdou, že čím déle jsou vejce vařená, tím jsou pro tělo hůře stravitelná, tedy například vajíčko na hniličko tělo stráví rychleji, než natvrdo uvařené - to je pro tělo jaksi "nejtěžší". Takže něco za něco.

Díky za komentář!

3 Magdaléna Magdaléna | Web | 18. června 2014 v 18:51 | Reagovat

Krásně propracovaný článek. Oceňuju hlavně několik ukázek na použití, přičemž jsou všechny originální :)

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 18. června 2014 v 20:42 | Reagovat

[3]: Děkuju Magdaléno, jsi milá, jako vždy! :-)

5 Therése Therése | E-mail | Web | 20. června 2014 v 11:29 | Reagovat

Jedním slovem mňam!! Koukám, že jsem tu ostudně dlouho nebyla a je to tu samá dobrota:-)

6 Pipi Pipi | E-mail | Web | 20. června 2014 v 13:49 | Reagovat

[5]: Děkuju Therése! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.