Komentáře

1 Elinda Elinda | 29. června 2014 v 11:16 | Reagovat

Takovýhle koláč jsem vždycky chtěla vyzkoušet, ale bohužel doma nemáme tuhle formičku. Ve městě jsem ji nikde neviděla, ale asi si ji objednám přes internet, protože ji prostě chci mít! :D :)

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. června 2014 v 14:07 | Reagovat

[1]: Tuto formu mají třeba v Tescomě a není to ani drahá záležitost:

http://eshop.tescoma.cz/peceni/formy-a-plechy/delicia/623114-forma-s-vlnitym-okrajem-delicia-28-cm

Díky za komentář, Elindo!

3 Magdaléna Magdaléna | Web | 29. června 2014 v 15:44 | Reagovat

Ukládám do oblíbených. :) Myslím, že tenhle koláč bych byla schopna sníst celý.

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 29. června 2014 v 16:12 | Reagovat

[3]: Nepodceňuj toho krasavce, Magdaléno. On se nezdá, ale jak je z té celozrnné mouky a má hodně náplně z hutného kokosového mléka, tak i jeden kousek docela zasytí! :-)

5 Elinda Elinda | 30. června 2014 v 18:17 | Reagovat

[2]: Jéj ta je hezká :D Nejspíš si jí objednám. Už se těším, až budu moct konečně upéct koláš ve správné formě :)
Není zač, já děkuju za tip.

6 Olinka Olinka | Web | 21. července 2014 v 18:36 | Reagovat

Ahoj Pipi, koláč vypadá moc krásně! Mám doma taky žitnou mouku ještě ze svých kváskových pokusů, ale co jsem začala víc chodit do práce, vrátila jsem se k občasnému pečení obyčejného kvasnicového a jinak nic, takže díky za tip, jak žito ještě upotřebit. To kokosové mlíko od Alnatury je super, asi jako jediné nemá konzervanty a zahušťovadla. Teď jsem ale na karí koupila v arabském obchůdku nějaké v sáčku a papírové krabičce, tak uvidím, vyšlo o něco málo levněji. Jinak můj oblíbený odlehčený krém je buď nízkotučný vaničkový tvaroh smíchaný s ušlehanou šlehačkou (tučnější varianta) či uvařeným pudinkem (dietnější varianta). Taky už se to nemusí péct!

7 Pipi Pipi | E-mail | Web | 22. července 2014 v 23:05 | Reagovat

[6]: Ahoj Olinko, děkuji. Jsem ráda, že někdo ocení tu moji žitnou propagandu :-)

8 Mathea Mathea | 25. června 2015 v 10:14 | Reagovat

Ten vypadá nádherně....dnes ( a zítra) vyzkouším ;-) Nevíte, zda se těsto dá udělat z přepuštěného másla? Včera jsem si ho doma dělala a nemám s ním ještě žádnou zkušenost.

9 Pipi Pipi | E-mail | Web | 25. června 2015 v 13:27 | Reagovat

[8]: Děkuji! S přepuštěným máslem zkušenost nemám vůbec, ale pokud je v tuhám stavu, tak by to, myslím, mělo fungovat.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.