Komentáře

1 happy.lenulka happy.lenulka | Web | 7. června 2014 v 20:13 | Reagovat

jééé tak takové recepty mám nejraději ;) čím jednodušší, tím lepší ;) mně poslední dobou nejvíce zachutnala kombinace moruše, meruněk a kešu

2 Pipi Pipi | E-mail | Web | 11. června 2014 v 17:04 | Reagovat

[1]: Díky, také si myslím, že v jednoduchosti je krása.

3 Belásek Belásek | E-mail | 19. června 2014 v 16:42 | Reagovat

Vyzerá to dobre, asi skúsim si sám ukuchtiť, možno sa podarí...) A vďaka za dobrý recept...

4 Belásek Belásek | E-mail | 19. června 2014 v 16:43 | Reagovat

[3]: A ak môžem, tak ja by som pridal hrozienka a obalil to v kokose...mňam...)

5 Pipi Pipi | E-mail | Web | 19. června 2014 v 21:56 | Reagovat

[4]: Děkuju za komentáře, Belásku. Počítám s tím, že tento recept je v principu základní a každý si jej může upravovat dle své chuti. Obalení v kokosu se nabízí, pravda, a sama k němu často sahám.

V tomto případě jsem měla na mysli něco prostého a líbila se mi představa pouhých dvou ingrediencí a navíc pokud možno českých. Není to snadné, ale myslím si, že jak sušené švestky, tak semínka slunečnice by měla jít sehnat z tuzemských zdrojů.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.